Godt at vide

På denne side kan du læse om forskellige emner inden for smykkeverdenen, der er gode at vide om smykker. Her finder du viden om forskellige smykkematerialer, smykkepleje, størrelsesguide, hvad karat promillen betyder for dine guldsmykker, om diamanters klarhed, farve, størrelse og meget mere.
Udforsk mine indlæg og bliv klogere på dine smykker.

ringen som symbol

Ringen som symbol

Ringen er et gammelt symbol, der før i tiden symboliserede magt og rigdom, men som med tiden udviklede sig til at symbolisere uendelig

Læs mere »
smykkepleje guld forgyldt rens smykker diamant ædelsten forgyldt

Smykkepleje

Sølv, guld og ædelsten Sølv anløber eller oxiderer og bliver mørkere med tiden. Det sker, når sølvet går i forbindelse med svovl i

Læs mere »
Diamanter karat betydning

Diamanter

My Princess Ring med en 0,25 carat diamant Diamanter bedømmes ud fra de fire c’er: Clarity, Colour, Carat og Cut. Clarity, Colour og

Læs mere »


Godt at vide om smykker

Ved du hvad dine smykker består af, hvordan du plejer og passer på dem, hvilke regler der gælder, når det kommer til forlovelse og til bryllups traditioner og hvordan du finder den rigtige ringstørrelse?

På denne side vil jeg give dig de informationer du behøver før, under og efter du køber dine smykker hos mig. Der kan være mange ting, du skal sætte dig ind i inden du køber dine smykker, men det vil jeg gerne hjælpe dig med. På denne side har jeg lavet nogle interessante indlæg, der giver dig et overskueligt overblik, så du selv kan dykke ned i smykkeverden og blive klogere på dine smykker.

Hvad kan du læse om?

Læs hvordan du plejer sølv, guld, smykker med belægning og ædelsten, der anløber med tiden og hvordan du renser dine smykker nænsomt, så de ikke tager skade. Du kan også læse om forskellen på syntetiske og naturlige diamanter, der faktisk er mindre end man tror. Du kan også få viden om, hvad dine guldsmykker indeholder af metaller og hvad forskellen på 8, 14, 18 og 24 karat guld er.

Brug for hjælp til at finde ringstørrelsen?

Hvis du ikke kender den præcise ringstørrelse, kan du her på siden læse min størrelsesguide. Her kan du få hjælp til, hvordan du finder frem til den rigtige ringstørrelse. Jeg har lavet en grundig vejledning, hvor jeg guider dig i gennem alle steps og forskellige metoder, så du nemt kan finde den rigtige ringstørrelse. 
Hvis du stadig er i tvivl om ringstørrelsen, er altid velkommen til at komme forbi min butik To Form i Aarhus C. 

 

Dette website bruger cookies til at huske indstillinger og til statistik. Læs mere her.