src="https://www.facebook.com/tr?id=319463065415088&ev=PageView&noscript=1"/>
Kategorier

Smykkepleje

Der er ingen varer

Sådan renser du dine smykker

Smykker af sølv har tendens til at blive mørkere i farven med tiden. Mange af Trines smykker er lavet i granulation, hvilket betyder, at de er mere modtagelige over for snavs og derfor lettere bliver lidt 'mørke' i det. Dette sker også, hvis du træner med dine smykker på, så hvis du altid har dine smykker på under træning, vil de ofte blive ’mørke’ lidt hurtigere.

MEN - hjælpen er heldigvis på vej og tager ingen tid!

Vi tilbyder en dybvæske, der er en form for "sølv"-rensevæske, af navnet "Silver Dip" og koster 75 kr. Produktet fås også i almindelige supermarkeder m.m. 

Du kan også let gøre det selv:

1. Sølvpapir og salt: Kom kogende vand i en skål med små sølvpapirskugler og lidt salt. Og kom sølvsmykket ned i et par minutter - det "pifter" kæden op. Denne metode må dog ikke bruges, hvis smykket har en ædelsten.

2. Opvaskemiddel, tandbørste og pudseklud: Læg smykket i lunkent vand med opvaskemiddel i 10 minutter og rens det så med en tandbørste og/eller pudseklud. Denne behandling kan du give ædelstene, men ikke perler. (Dette gælder særligt granulatsmykker som i Sparkling serien).

Vi håber, at I kan bruge tippet!

/Team Trine