Fri fragt over 498 kr | Gratis afhentning og returnering i butikken 
Pakker sendes indenfor 1-3 hverdage | Der kan opstå længere leveringstid på smykker i 14kt

størrelsesguide fingerring ring størrelse guide

Guide til ringstørrelse

ringens historie

Hvis du ikke kender din præcise størrelse, er du er altid velkommen til at komme forbi min butik To Form i Aarhus C. Her kan du få hjælp og vejledning til at finde din præcise ringstørrelse. Hvis ikke du har mulighed for dette, har jeg udarbejdet en vejledende guide, som du kan bruge til at finde frem til din ringstørrelse.

Sådan måler du din fingers omkreds:

Brug enten en snor, en strimmel papir eller et målebånd og sæt den rundt om den finger, som du ønsker, at ringen skal sidde på. Brug en tynd tusch til at markere det sted, hvor snoren eller strimlen mødes, når den sidder behageligt omkring fingeren. Stræk nu snoren eller strimlen ud og mål hvor mange millimeter den er – er den 16,5mm (altså 1,65cm) skal du bruge størrelse 52 for eksempel. 

ringstørrelse mål diameter find størrelse fingerring guide

Har du allerede en ring, der passer i størrelsen, så er det den indre diameter i mm og aflæse på skemaet herunder – eller brug en app som ring sizer eller lignende. På billedet herover måler ringen lige omkring 1,9cm, så den ligger mellem str. 59 og 60. Er du i tvivl, så rund hellere op end ned. Og skal du i al hemmelighed måle din kærestes ringfingerstørrelse til en forlovelsesring, så er der hjælp at hente i, at mange kvinder allerede går med forskellige ringe til hverdag. Vent til hun tager dem af for at gå i bad eller lignende, vær opmærksom på hvilken ring, der normalt sidder på ringfingeren og mål diameteren på den ring.

størrelsesguide ringe

Vær opmærksom på temperaturer og typen af fingerring

Når du skal måle din ringstørrelse, er det vigtigt, at du måler omkredsen af dine fingre, når de er så tæt på normal temperatur som muligt, da ens fingre er mindre, når de er kolde og større, når de er varme. Er du gravid, er der også stor risiko for, at dine fingre er større end normalt.

Typen af fingerring er også relevant i forhold til størrelsen – med en tynd, afrundet ring kan man ofte regne med at gå en størrelse ned, mens brede og mere lige ringe ofte kræver en størrelse mere. Ligger du mellem to størrelser anbefaler vi, at du går en størrelse op.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

– og vær med i lodtrækningen om flotte præmier! 
Vi trækker lod blandt alle tilmeldte løbende