Fri fragt over 498 kr | Gratis afhentning og returnering i butikken 
Pakker sendes indenfor 1-3 hverdage | Der kan opstå længere leveringstid på smykker i 14kt

Reklamation og reparation

Ved smykker, købt via. webshoppen eller i butikken To Form i Aarhus, har du 2 års reklamationsret, gældende fra købsdatoen. Vi anbefaler derfor, at du gemmer din kvittering/faktura som bevis på dit køb.

Hvis du oplever problemer med dit smykke, skal du altid kontakte os på tlf. +45 21 81 82 48 eller sende en mail til info@trinewilkens.dk. Hvis du sender en mail, må du meget gerne vedhæfte et billede af smykket. Herefter vil vi hurtigst muligt vurdere sagen. Vi gør os altid umage for at finde en løsning.

Forgyldninger

Forgyldninger slides af over tid – også ved normal brug af smykket. Hastigheden varierer fra person til person og afhænger af en masse forskellige faktorer. Slidte forgyldninger går ikke under reklamationsretten. Ønsker du at få dit smykke forgyldt igen koster det omkring 250kr afhængigt af smykkets størrelse.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit smykke går i stykker?

Hvis dit smykke går i stykker indenfor 2 år, reparerer vi det uden beregning. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af smykket.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit smykke går i stykker, og jeg ikke længere har kvitteringen?

Kom forbi vores butik To Form i Vestergade 24, 8000 Aarhus C. Her kan vi vurdere smykket, og hvis det kan laves, reparerer vi det på vores værksted mod betaling.

Guldsmed Trine Wilkens | Eget værksted og smykkebutik i Aarhus C | Håndlavede smykker

Tilmeld dig nyhedsbrevet

– og vær med i lodtrækningen om flotte præmier! 
Vi trækker lod blandt alle tilmeldte løbende