Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.trinewilkens.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Trine Wilkens. 

BETALING

På www.trinewilkens.dk kan der betales med: Dankort, Mobile Pay og e-dankort.  

Du kan også betale via bankoverførsel:Reg: 2251
Konto nr: 3486661622

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen, læs hvorfor her. 

Alle priser på vores webshop er angivet i danske kroner inkl. moms. Beløbet hæves først fra din bankkonto, når varen sendes fra vores butik. 

 

BEKRÆFTELSE

Når du har købt en vare, vil du modtage en kvittering samt løbende beskeder om din vares rejse på samme e-mail adresse, som du har opgivet i forbindelse med bestillingen. 

 

TRANSPORT OG LEVERING

Efter vi har modtaget din ordre sender vi din vare inden for 12-72 timer. Levering vil derfor normalt ske inden for 1-3 hverdage. Tidspunktet for levering er vejledende og kan derfor variere.

Vi betaler fragten på alle bestillinger, der leveres i Danmark uanset hvor meget eller hvor lidt du køber. Din vare sendes med Post Danmark, eller GLS til arbejdspladsen, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem dig og Trine Wilkens. Ved levering uden for Danmark aftales fragten særskilt via e-mail. 

 

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Normalt yder Trine Wilkens 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager varen. 

 

Returnering

Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret bedes du udfylde vores Returformular, som du finder her. Returformularen vedlægger du din vare, og sender den med posten.

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes til:

Trine Wilkens
C/O To Form
Vestergade 24
8000 Århus C

Når du sender din vare, skal den blot være afsendt og behøver ikke nødvendigvis at være kommet frem til vores fysiske butik inden 14 dage efter, at du har benyttet din fortrydelsesret.

Det vil sige, at du har 14 dage til at fortryde dit køb og efterfølgende 14 dage til at returnere varen. 

Vi anbefaler, at du sender dine varer retur på en måde, hvor du modtager en kvittering for at varen er afsendt. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og du har ligeledes ansvaret for, at varen er pakket forsvarligt ind i forbindelse med forsendelse.

Fragt og andre omkostninger, der er forbundet med at returnere en vare, betaler du selv. 

 

VARENS STAND VED RETURNERING

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette gælder også for den emballage og de infoskilte, der kommer med varen. 

 

VED FORRINGELSE AF VAREN

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og udtryk. Med andre ord – når du modtager varen kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores fysiske butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis der ikke er sket en forringelse af varen og du returnerer den inden for 14 dage, vil du naturligvis få dine penge tilbage. Dette vil ske senest 14 dage efter vi har modtaget varen. Tilbagebetalingen føres tilbage på samme kreditkort, som du har betalt varen med.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur eller du har fremlagt dokumentation for, at du har returneret varen.

 

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATIONSRET)

Når du handler på www.trinewilkens.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen skal ske inden for to måneder efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Inden du sender varen retur bedes du udfylde vores Returformular, som du finder her.

I returformularen skal du angive, at der er tale om en reklamation og beskrive, hvad problemet med varen er, så detaljeret som muligt. Vedlæg Returformularen og send varen i dens originale emballage.

Vi anbefaler, at du sender dine varer retur på en måde, hvor du modtager en kvittering for at varen er afsendt. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og du har ligeledes ansvaret for, at varen er pakket forsvarligt ind i forbindelse med forsendelse.

 

ER DU IKKE TILFREDS?

Vi bestræber os på at give dig den bedste service, så du får en god oplevelse, når du handler på vores webshop. Men skulle der være noget, der efter din mening kan gøres bedre, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi håber, at du bliver glad for dit nye Trine Wilkens smykke, og ser frem til at se dig igen her på webshoppen.

Trine Wilkens

C/O To Form
Vestergade 24
8000 Århus C
CVR nr.: 27694667
Tel: +45 21 81 82 48
info@trinewilkens.dk

Dette website bruger cookies til at huske indstillinger og til statistik. Læs mere her.